Gratis levering

Over Motormarkt

Adverteren voor bedrijven

Motormarkt.nl
Elke maand bezoeken enkele tienduizenden mensen Motormarkt.nl. Op deze site zijn uitsluitend zaken te vinden die direct of indirect te maken hebben met het motorrijden. Dit betekent dan ook dat de website vrijwel alleen wordt bezocht door geïnteresseerden in motoren en alles wat daarmee te maken heeft. Voor bedrijven biedt de site dus een goede mogelijkheid producten en/of diensten te presenteren aan de motorliefhebber. Zij bereiken via Motormarkt.nl een uiterst gericht publiek. 

Vele mogelijkheden
Voor de presentatie van producten en/of diensten biedt de site Motormarkt.nl goede en vele mogelijkheden.

Voor motordealers
Als motordealer kunt u op verschillende manieren gebruik maken van Motormarkt.nl:
1. uw eigen account, direct of via links met o.a. Hexon en Rohecom
Met uw eigen account kunt u 24/7 onbeperkt uw voorraad op de site zetten en wijzigen. Motormarkt heeft daarnaast links met verschillende systemen zoals die van Hexon en Rohecom. Ook hiermee is het mogelijk uw voorraad snel en eenvoudig op Motormarkt te plaatsen.
2. banners
Op verschillende plaatsen en pagina's op de site kunt u banners plaatsen. Deze kunnen een link bevatten die naar uw eigen pagina verwijzen als de bezoeker er op klikt. De banners zijn niet per klik maar per tijdseenheid waardoor het voor u als adverteerder duidelijk is wanneer ze op de site zichtbaar zijn.

Als adverteerder wordt gratis uw eigen evenement, bijv. een show of open dag, opgenomen in de kalender. 

Voor niet-motordealers
Als bedrijf en niet-motordealer kunt u gebruik maken van banners. Op verschillende plaatsen en pagina's op de site kunt u banners plaatsen. Deze kunnen een link bevatten die naar uw eigen pagina verwijzen als de bezoeker er op klikt. De banners zijn niet per klik maar per tijdseenheid waardoor het voor u als adverteerder duidelijk is wanneer ze op de site zichtbaar zijn.


Uiteraard willen wij u hierover graag geheel vrijblijvend informeren. Indien u geïnteresseerd bent, dan kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen voor nadere informatie.

Wijzigingen voorbehouden