Gratis levering

Over Motormarkt

Adverteren particulieren

Motormarkt.nl
Elke maand bezoeken enkele tienduizenden mensen Motormarkt.nl. Op deze site zijn uitsluitend zaken te vinden die direct of indirect te maken hebben met het motorrijden. Dit betekent dan ook dat de site vrijwel alleen wordt bezocht door geïnteresseerden in motoren en alles wat daarmee te maken heeft.

Iets aan te bieden?
Wilt u als particulier uw motor te koop aanbieden dan biedt Motormarkt.nl een hele goede mogelijkheid. Natuurlijk kunt u ook iets anders aanbieden zoals kleding, onderdelen etc.

Kosten advertentie
Een advertentie plaatsen zonder foto is geheel gratis maar natuurlijk valt een advertentie met foto meer op. Wilt u één of meerdere foto's bij uw advertentie zetten dan betaalt u € 3,95 voor 6 maanden.

Veilig betalen via Motormarkt
Via Motormarkt kunt u geheel veilig betalen. Motormarkt maakt namelijk gebruik van een specialistisch bedrijf die de betalingen verzorgt. Voor betaling wordt er een rechtstreeks beveiligde verbinding met dit bedrijf gemaakt. Uw gegevens komen dus niet in het bezit van Motormarkt. Nadat de betaling is gedaan ontvangt Motormarkt automatisch een bericht. 

Ideal Bancontact AmEx Mastercard            


Advertentie opgeven
Wilt u nu een advertentie opgeven klik dan hier: advertentie opgeven

Wijzigingen voorbehouden.